Thuis

JIANGSU SEA-MART PLASTIC CO.,LTD

Bedrijfsprofiel

Opgericht in 2014, Jiangsu-is overzees-Markt Plastic Co., Ltd een fabrikant van plastic en verwante producten met goed uitgeruste testende faciliteiten en sterke technische kracht.

 

Onze producten worden op brede schaal erkend en vertrouwd op door gebruikers en kunnen onophoudelijk aan veranderende economische en sociale behoeften voldoen. Onze producten omvatten: Plastic dienbladen, plastic huisvuilbakken, omzetdozen, omzetmanden, stootkussens, watertanks, antistatische omzetdoos, holle plaat, doos, bureau en arbeidsaanbodden. Met een brede waaier, een goede kwaliteit, redelijke prijzen en modieuze ontwerpen, worden onze producten uitgebreid gebruikt in kledingstukken, plastic machines, elektronika, instrumentatie, voedsel, aquatische producten, logistiek en de opslaande en andere industrieën.

 

Ons bedrijf hangt altijd de bedrijfs georiënteerde filosofie van kwaliteit, gebaseerde integriteit en het meest bovenste krediet aan. Wij hebben vriendschappelijke en behulpzame relaties met honderden binnenlandse en buitenlandse klanten gevestigd en onze producten zijn over de hele wereld verkocht goed.

 

Ons bedrijf erft en ontwikkelt de geest van innovatie en concentreert zich op de productie van de plastic producten van uitstekende kwaliteit en het voorzien van de beste diensten van professioneel product productieproces, moderne productiebasis, geavanceerd automatiseringsmateriaal, strikt kwaliteits testend mechanisme, geschikte logistiekfaciliteiten, gezond beheer en de dienstsysteem.

 

Wij heten nieuwe en oude klanten van alle gangen van het leven welkom om ons voor toekomstige zakelijke relaties en wederzijds succes te contacteren!

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

Jiangsu de Overzeese Markt heeft deleloped in een snel tempo sinds zijn estabilishement in het jaar 2014. 

 

In 2016, bewogen wij ons aan nieuwe fabrieken om onze productiecapaciteit te verdubbelen om zich de markteisen van onze producten te richten.

JIANGSU SEA-MART PLASTIC CO.,LTD JIANGSU SEA-MART PLASTIC CO.,LTD JIANGSU SEA-MART PLASTIC CO.,LTD
1 2 3
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Oceanië

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Merken : SMPC

Aantal werknemers : 100~300

Jaarlijkse omzet : 15000000-18000000

Opgericht Jaar : 2001

Export pct : 70% - 80%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

Van goede kwaliteit Voor rackgebruik geschikte kunststof Pallets voor verkoop Van goede kwaliteit Voor rackgebruik geschikte kunststof Pallets voor verkoop Van goede kwaliteit Voor rackgebruik geschikte kunststof Pallets voor verkoop