Thuis

Shandong Liyang Plastic Molding Co., Ltd. Bedrijfsprofiel

Bedrijfsprofiel

Behandelt Shandong liyang plastic vormend Co., ltd.founded in 2002, het geregistreerde kapitaal van 65 miljoen yuans, Ons bedrijf een gebied van 136000 vierkante meters en Bouwgebied van 60000 vierkante meters, worden wij gevestigd in Linyi een commerciële en logistiekstad. In de laatste meer dan tien jaar, onderging het bedrijf proeven en ontberingen en slaagde om over het te krijgen erin en ontwikkelde het merk goed, dat de geest van het bedrijf van pioneership toonde, van integriteit en van onophoudelijk agressieve entrepreneurship.liyang herinner me altijd realistisch te zijn, zal door het wetenschappelijke concept ontwikkeling worden geleid, om de schaal, prima merk, prima team, prima strategisch doel te realiseren, worden de hoogste bedrijven van de concurrerendste industrie.

 

Ons bedrijf is cyrrently enig een inzameling van productie, verkoop, die dienblad voor de integratie van grote de verbindingsondernemingen van de leveringslogistiek huren, heeft gewonnen de toekenning voor „Nationale High-tech Enterprise ‚, werd het product toegekend ‚‘ shandong provincie beroemd merk‘ ‚Mijn bedrijf meer dan 50 productoctrooien nu heeft, injectie het vormen machine is de op grote schaal meer dan 30 eenheden, jaarlijkse output van meer dan 300 tienduizendtalstukken van plastic pallet en andere plastic producten, 500000, ons bedrijf de grootste fabrikant van plastic pallet.

 

Gebaseerd op ons bedrijf in productonderzoek en ontwikkeling, kwaliteitscontrole etc. vele jaren geaccumuleerde sterke voordelen, met inbegrip van gewonnen de producten van ons bedrijf. Tsing-Tao Mengniu, huiyuan, dali, icey, supor, fook lam maan, luzhou (een soort daqualcoholische drank), yanghe, cofco, opslag en vervoer in China, China het Nationale Kernbedrijf, de spoorwegbeleid van China, het bevrijdingsleger zich van de mensen etc. akkoord vele klanten verzamelt gaat, heeft het bedrijf efficiënt beheer, geavanceerde technologie en materiaal. Strikte kwaliteitsassyrance om gebruikers van de producten van uitstekende kwaliteit en de diensten te voorzien die verrichtingen huren.

 

„Vertelde de hoop van klant, verbeteren de productkwaliteit“ is onze kwaliteit policy.we kan volgens uw verzoek, als onze producten niet aan uw behoeften kunnen voldoen. Wij zouden met u willen werken om stabiele behulpzame relaties op lange termijn te vestigen. De bedrijven besteden aandacht aan productkwaliteit, aanhankelijkheid die aan collectieve reputatie, met u hopen oprecht samen te werken, gemeenschappelijke ontwikkeling, een win-win situa creëren.

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

Ons bedrijf werd opgericht in 2002, met een geregistreerd kapitaal van RMB 100 miljoen yuans, meer dan 350 personeelsleden, de installatiedekking een gebied van 150.000 vierkante meters en bouwgebied van 80000 vierkante meters. Sinds 2002, door flexibel beheer en aanhoudende onafhankelijke innovatie, is ons bedrijf met snelle ontwikkeling, bereikte totale activa van RMB 200 miljoen yuans, meer dan 100 reeksen plastic injectiemachines met de maximuminjectie van 5500tons gegroeid. meer dan 600 modellen met LIYANG-merk in drie reeksen, zoals plastic pallets, omzetkratten, en plastic vuilnisbak.

Shandong Liyang Plastic Molding Co., Ltd. Shandong Liyang Plastic Molding Co., Ltd. Shandong Liyang Plastic Molding Co., Ltd. Shandong Liyang Plastic Molding Co., Ltd.
1 2 3 4
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Oceanië

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Exporteur

Handelsmaatschappij

Verkoper

Merken : LIYANG

Aantal werknemers : 300~500

Jaarlijkse omzet : 30000000-50000000

Opgericht Jaar : 2002

Export pct : 50% - 60%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

China Shandong Liyang Plastic Molding Co., Ltd. Certificaten China Shandong Liyang Plastic Molding Co., Ltd. Certificaten China Shandong Liyang Plastic Molding Co., Ltd. Certificaten China Shandong Liyang Plastic Molding Co., Ltd. Certificaten China Shandong Liyang Plastic Molding Co., Ltd. Certificaten China Shandong Liyang Plastic Molding Co., Ltd. Certificaten China Shandong Liyang Plastic Molding Co., Ltd. Certificaten